Äänenvaimentimet

Äänenvaimentimet

Ase Utra Oy on yksi maailman suurimmista äänenvaimenninvalmistajista. Ase Utra on valmistanut äänenvaimentimia metsästys-, ampumaharrastus- sekä ammattikäyttöön vuodesta 1994 alkaen. Kaikki Ase Utra äänenvaimentimet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Ase Utran äänenvaimentimet ovat erittäin kestäviä ja luotettavia ja niitä käyttävät vaativissa olosuhteissa niin metsästäjät kuin useiden maiden poliisiviranomaiset ja sotilaat. Ase Utran tuotteiden menestys perustuu huippulaatuun, joka on tulosta tinkimättömästä ja edelleen jatkuvasta tuotekehitystyöstä.

Ase Utran valikoimasta löytyy vaimentimia niin metsästykseen kuin rata-ammuntaankin. Jokainen äänenvaimennin on saatavilla erilaisilla kierrevaihtoehdoilla, joten ne ovat yhteensopivia mahdollisimman monen eri aseen kanssa. Myös laaja kaliiperivalikoima takaa sopivuuden aseeseesi, ja laadukkaat pinnoitteet ja materiaalit varmistavat, että vaimennin kestää vaikeissakin olosuhteissa pitkään, vaimentaen joka laukauksen aivan yhtä hyvin, kuin sitä edeltäneenkin.

Valikoimasta löytyy oikea vaimennin jokaisen metsästäjän, harrastajan ja ammattiampujan käyttöön sopiva. Muun muassa markkinoiden pienin SL5i vaimennin tarjoaa tehokasta vaimennusta pienessä paketissa, kun taas teleskooppinen Ase Utra Radien omaa ylivoimaisen äänen ja rekyylinpoiston, ilman että sen keveydestä olisi tingitty.

Kun tarvitset laadukkaan, tehokkaan ja kevyen äänenvaimentimen, Ase Utra vastaa tarpeisiisi. Aktiivinen tuotekehitystyö on mahdollistanut vaimentimet, jotka kestävät kovaa käyttöä ja ankaria sääolosuhteita, mutta pehmentävät silti rekyyliä aina yhtä tehokkaasti. Vaimentimista löytyvät kaikki tarvittavat ominaisuudet, mutta ovat silti tarpeeksi kevyitä, etteivät koskaan pääse häiritsemään suoritustasi painollaan.

Ase Utra SL5i

Ase Utra SL5i

SL5i on markkinoiden pienin vaimennin, joka soveltuu mainiosti niin metsästykseen kuin rata-ammuntaan.

Ase Utra SL6i

Ase Utra SL6i

Raskaammille .338 Win Mag - .375H&H metsästyskaliipereille suunniteltu SL6i-sarja

Ase Utra SL7i

Ase Utra SL7i

SL7i-vaimennin tuo lisävaimennusta hieman SL6i-vaimenninta isommassa koossa.

Ase Utra Radien

Ase Utra Radien

Uusi Radien on teleskooppinen metsästysvaimennin, joka yhdistää kevyen, noin 300 g:n painon ja erinomaisen 29-31 dB äänen ja rekyylin vaimennuksen.

Ase Utra Radien 300

Ase Utra Radien 300

Radien 300 on suunniteltu .300 Win Mag sekä muille 7 mm – .30 magnum kaliipereille.