Tietoa meistä

Tietoa meistä

Ase Utra Oy on yksi suurimpia äänenvaimenninvalmistajia maailmassa. Vuodesta 1994 alkaen yritys on tuotekehittänyt ja valmistanut eri äänenvaimentajia niin metsästäjien, harrastajien kuin ammattikäyttäjienkin tarpeisiin. Ase Utran vaimentimet ovat osoittautuneet vaativissa olosuhteissa erittäin kestäviksi ja luotettaviksi. Ampumaharrastajien ja metsästäjien lisäksi, Ase Utran vaimentimia käyttävät usean maan sotilas- ja poliisiviranomaiset. Patentoidut tuotteet ovat jatkuvan tuotekehityksen tulosta. Laatu on yrityksemme perusta.

TEKNOLOGIA JA TUOTEKEHITYS

Ase Utran äänenvaimentien valmistuksessa käytetään edistynyttä teknologiaa ja laadukkaita materiaaleja. Vaimentimet valmistetaan tarkkuusvaletuista komponenteista, jotka koneistetaan kokoonpantaviksi nykyistä CNC-tekniikkaa käyttäen.

Vaimenninrakenteet ovat yrityksen innovaatiotyön tulosta. Tästä johtuen vaimentimemme ovat:

  • Tehokkaita
  • Kestäviä
  • Kevyitä
  • Pienikokoisia

Kehitystyömme on jatkuvaa. S series SLi malleista löytyy laadukkaat vaihtoehdot useisiin kaliipereihin. Myös BoreLock -pikakiinnitinjärjestelmällä varustettuja vaimentimia on saatavana useampaan asemalliin ja kaliiperiin. Tuotevalikoimamme kattaa tällä hetkellä kaliiperit .22 LR pienoiskivääristä aina .50 BMG kaliiperiin asti.

LUOTETTAVAA TUOTETESTAUSTA

Kaikki äänentasomittauksemme tehdään laitteilla, jotka ominaisuuksiensa kohdalta sopivat impulssimelun luotettavaan mittaukseen. Tämän seurauksena saamme luotettavia mittaustuloksia. Kaikki äänentasomittaukset on tehty Mil-Std 1474D mukaan.